Poradna - Onemocnění mozku a nervů

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Cefalosporiny

Cefalosporiny se požívají v Německu k dlouhodobé léčbě neuroboreliozy ve formě infuzí. Je možné použít je při léčbě ornitozy, chlamydiové infekce psitaci v případě postižení CNS s neurologickými projevy jako parkinsonský syndrom?

Odpovědi na otázku

domluvte si schůzku s lékařem a na vše se ho vyptejte..
řekla bych že pomůže rada lékaře
Na to je potřeba odborné rady, na to jsme tu "krátký". Lékaři vědí o co jde, myslím, že by tu měl odpovědět jen lékař, který tomu rozumí ...
v tomto případě se opravdu musíte poradit s lékařem aby jste si spíše neublížil/a než aby vám to pomohlo
Poradte se s lékařem myslím že v tomhle již nemohou poradit laici
Určitě se poraďte s lékařem. My vám tady asi moc nepomůžeme.Hodně štěstí
poradte se s lékařem. od laiků tyto rady nejsou úplně oodborně na výši
na lečbu borreliozy nahlednete na server www,borelioza,cz kde jsou všechyn přiznaky i zpusoby možní lečby v tuzných stadiích choroby a druhy ATB jteré se používají a v jakých dávkách po jakou dobu
Obecně je spektrum účinku dosti široké, směrem od první ke čtvrté generaci se snižuje účinnost na G+ a přibývá účinnost proti G−.
Být Vámi domluvila bych si schůzku s lékařem a na vše se ho vyptala.
beta-laktamová antibiotika.Jejich název je utvořen z plísně Cephalosporinum,z níž byly tyto látky poprvé izolovány
Cefalosporiny Cefalosporinová antibiotika jsou tradičně rozdělena do čtyř generací, jež se liší spektrem svého účinku. Tato betalaktamová skupina není účinná na enterokoky a MRSA. Většina je vyloučena ledvinami s výjimkou cefoperazonu a ceftriaxonu, které tvoří vysoké koncentrace v žluči.