Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Akutní diseminovaná encefalitida

Prosím o zodpovězení otázky týkající se prognozy u ADEM: Prodělala jsem patrně ADEM v lednu 2010, jsem po biopsii z ložisek (nepotvrdilo se podezření na meta proces)i po lumb. punkci (vyloučena RSM). Jaká je podle Vás prognoza mého stavu do budoucna (ztratila jsem běžné pohybové stereotypy - učím se znovu vstávat, chodit do schodů, atd.) Děkuji.

Odpovědi na otázku

Poraďte se se svým lékařem.
souhlasím z jitkou
Tady asi naše rady nepomohou, spíš by mohly uškodit, určitě chodíte k lékaři, můžete se zeptat i nějakého dobrého léčitele na bylinky ...
Poraďte se z lékařem
Záleží na výsledcích vyšetření a na tom,co vám řekne lékař.
Tohle je téma pro lekaře souhlasim s Jitka Veletovou .
Akutní diseminovaná encefalomyelitida může mít nepříznivou i relativně dobrou prognózu, váš konkrétní případ může zhodnotit pouze lékař, který má přehled o vašem stavu.